walking-on-words-app

APP d’autoguiatge

L’app per a dispositius mòbils –WoW! Mallorca literària– ofereix als usuaris una insòlita finestra per guaitar de manera ampliada als recursos del projecte i completar l’experiència de visita a cada indret amb una visió patrimonial i cultural més àmplia. Entre les seves prestacions hi destaca la realitat augmentada al servei de la descoberta de l’entorn, l’ús de tecnologia iBeacon per facilitar la navegació fora de xarxa i la descàrrega vinculada a la proximitat, que potencia la realització de les rutes.
L’App inclou una videocreació per a cada localització, amb la lectura de la cita a càrrec de persones vinculades als llocs, els autors i/o els textos. Cada vídeo ha estat concebut com una peça de creació artística que incorpora en llenguatge audiovisual noves claus interpretatives a l’usuari per connectar amb els valors de l’indret i del text literari.

APP DISPONIBLE A PARTIR DEL DIA 01/08/2015

walking-on-words-google walking-on-words-ios

walking-on-words-llibre

El llibre

Una guia completa dels textos i els llocs a visitar, en 4 idiomes: català, castellà, anglès i alemany.
En venda als museus literaris i llibreries Babel, Literanta, Abacus, Come In, Dialog, Accent (Palma).

 

 

 

 

Activitats

Us oferim rutes en bona companyia, organitzades des dels museus literaris, amb guies especialitzats. Per accedir a l’oferta d’activitats relacionades amb Walking on Words, guaitau la programació de la Fundació Casa Museu: www.fundaciocasamuseu.cat/agenda

Facebook > WoW Mallorca

Twitter > @walkingonwords